Welkom bij 123 Bedrukte disposables

123 bedrukte servetten is een initatief van 123bedrukte disposables & THE DISPOSABLES BV, bedrukte servetten is een onderdeel van ons totaal programma.

Door de toenemende vraag aan bedrukte servetten, bedrukte airlaid servetten en bedrukte Point to Point servetten hebben wij een apart portaal gemaakt voor onze klanten en potentiele klanten. Op de site vindt u een uitgebreide catalogus van servetten en staffels met de bijbehorende prijzen.

Door de toenemende vraag aan bedrukte servetten in de breedste vorm hebben wij een apart portaal gemaakt voor onze klanten en potentiele klanten. Op deze site vindt u een uitgebreide catalogus van allerlei bedrukte servetten (airlaid, tissue of Point to point) met de bijbehorende prijzen.

Heeft u vragen of of wilt u contact met een van onze medewerkers? Neem dan direct contact met ons op.

Bij ons kunt u hoogwaardige bedrukte servetten verwachten. Met een Gratis drukproef en gratis levering binnen de Benelux maken wij het u nog iets makkelijker uw bedrukte servetten te bestellen

Wij hebben per product een aparte levertijd. Het is dan altijd verstandig even de exacte levertijd op te vragen per product.

Onze Speerpunten

Kwaliteit

Scherpe prijs

Service